Internet ofereix una enorme quantitat d’oportunitats a nivell comercial. No obstant això, també hi ha una sèrie de riscos i/o decisions equivocades que podrien resultar molt costoses.

Amb el nostre servei de consultoria Internet et proporcionarem indicacions sobre les accions més rendibles per a la teva estratègia comercial a la xarxa i et recomanarem les eines més adients per aconseguir els teus objectius.

Actualment hi ha bones oportunitats comercials per a diferents pressupostos. Tot passa a grans trets per conèixer amb detall quines són aquestes possibles accions en funció de les oportunitats i riscos, quin és l’objectiu final i el perfil del teu públic/client a Internet, quins punts forts té la teva marca, producte o servei i amb qui haurem de competir.

Disposem de les eines, els coneixements i l’experiència necessàries per posar a la teva disposició tota informació que necessites per aconseguir els teus objectius comercials.

Sol·licita el nostre servei de consultoria internet.

Si estàs pensant en encetar un nou projecte a Internet, tant si es tracta d’un negoci com d’un nou lloc web o botiga en línia, és fonamental dedicar un temps a la planificació.

El nostre servei de consultoria internet et proporcionarà informació de gran valor i t’ajudarà a descobrir les possibilitats d’èxit.

Pots sol·licitar hores de consultoria presencial per a un projecte concret. Podem ajudar-te mitjançant un servei de consultoria internet basat en coaching presencial, perquè aprenguis de la mà d’un consultor expert la manera de treure el màxim partit a Internet per tu mateix. Si ho prefereixes, pots contractar la realització d’un estudi estratègic que inclou a més el servei de consultoria internet.

Pot servir-te de diferents formes: Assessorament sobre un tema puntual en un moment determinat, col·laboració en el desenvolupament d’un projecte donant suport al propi personal de la marca, podem proporcionar-te assessorament extern de manera continuada, supervisant la implementació d’un projecte, impulsant i donant forma a una idea de negoci a la xarxa, etcètera.